Toužíte-li po rybě bez aroma „rybiny“ a už máte dost blátivého pangasia, zkuste tentokrát okoukna nilského. Nejde sice o mořskou rybu, takže z výživového hlediska je trošku slabší, ale pořád jím uděláte organismu větší radost než třeba pečeným bůčkem. A každopádně potěšíte své chuťové...
—————
Tenhle recept je ideální pro ty, kteří rybkám nijak moc neholdují. Díky kombinaci jogurtu a omamně voňavého koření totiž neucítí rybinu ani největší rejpalové. Doplňte svou porci ještě svěžím smetanovým hráškovým pyré s lehce mátovým aroma a jistě se k téhle pochoutce budete rádi vracet. Doba...
—————
Dozlatova vypečený pstruh s pěkně naditým bříškem čerstvými bylinkami je lahůdka už sám o sobě. Když ho ale ještě přelijete máslem ovoněným šalvějem a rozmarýnem a doplníte lahodně krémovou polentovou kaší, máte senzační oběd pro každou příležitost. Doba výroby: Příprava – 25 minut Pečení – cca 50...